Polering och fläckborttagning

- få ditt leende att gnistra

Ett vackert leende är viktigt för de allra flesta. Starkt färgade produkter, till exempel kaffe, te och rödvin kan orsaka missfärgningar på tänderna. Naturligt åldrande och tobak kan även det bidra till att tänderna blir gulare och mörkare.

På Prismakliniken erbjuder vi professionell tandrengöring med hjälp av ultraljud eller en poler topp, för att sedan avsluta med en skonsamt polerande tandpasta som ger en fräsch smak.

Både ultraljudet och poler toppen tar effektivt bort missfärgningar och beläggningar som sitter lite hårdare och även mellan tänderna. Tänderna bleks inte, men i och med att de ytliga partiklarna som missfärgar tänderna försvinner, kan tanden upplevas som ljusare. För att få ett långvarigt resultat är det viktigt med noggrann munhygien och att försöka undvika sådant som missfärgar tänderna.

Störs du av vita fläckar på dina tänder? Medfödda eller förärvda tandskador kan ibland ge upphov till vita eller bruna fläckar. Ofta tänker vi inte på dessa, men sitter de på framtänderna kan många uppleva dem som estetiskt störande. Med hjälp av en speciellt utformad tandpasta kan vi på kliniken reducera kontrasterna på dessa fläckar och göra dem mindre framträdande. Ett enkelt och skonsamt sätt att få fina tänder!

Våra tjänster

Välj och boka din behandling nedan

Hittar du ingen tid som passar dig? Slå oss en signal så kan vi i många fall få fram en tid som passar dig!